Baconbe tekert harcsafilé pikáns szószban burgonyakrokettel
4 fő részére
Nehézség:
közepes
hozzávalók
- 80 dkg harcsafilé
- 4 szelet bacon
- 0.5 liter tejföl
- 1 teáskanál piros arany
- 1 evőkanál ketchup
- 60 dkg burgonyakrokett
- díszítéshez citromkarika
- uborka
- paradicsom
Elkészítés
A szálkamentes harcsafilét egyforma szeletekre vágjuk, sózzuk. A szeleteket baconbe tekerjük, majd serpenyőben, kevés olajon pirosra sütjük. A tejfölt a piros arannyal, ketchuppal kikeverjük, és ráöntjük a harcsára. Burgonyakrokettel tálaljuk.
Megjegyzés
A receptet "www.allforgirls.freeblog.hu" néven küldték be.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.